Edesia.al
moravia_czech_republic
InsideShop0213
ShopInsite0213
image-21-1024x320_1

Risi

Spirulina

Tableta të përftuara nga Alga Spirulina. Ndër të tjera përmban Vitaminë A, Vitaminë K dhe Hekur. Kontribuon në arritjen e një regjimi [...]

Lexo më shumë

Bukë Filizash Gruri

Bukë Filizash Gruri Organike, nga Sunnyvale, është një bukë e shijshme, e butë dhe e njomë, bërë vetëm nga filiza [...]

Lexo më shumë

Çokokrem Chocoreale

Chocoreale Choco është një krem biologjik i shijshëm, për t'u shtruar në bukë ose kudo tjetër,krejtësisht vegjetal, pa grurë dhe [...]

Lexo më shumë

Kafe Drithërash Organike

Prodhimi realizohet në një biznes familjar artizanal në Emental të Zvicrës. Që nga fillimi kafeja e drithërave organike Naturata është [...]

Lexo më shumë

Spageti Soje

Soja është një burim i rëndësishëm i proteinave për vegjetarianët dhe veganët, e pasur me cilësi të lartë, proteina lehtësisht [...]

Lexo më shumë

Vanilje Bourbon

Vanilja origjinale ka një shije dhe aromë të këndshme. Si një erëz e ëmbël, ajo përdoret në ëmbëlsira, kek, pije [...]

Lexo më shumë

Krem Kalendule

Në këtë krem të shkëlqyer janë kombinuar cilësitë më të mira të bimëve medicinale më të njohura dhe të përdorura, [...]

Lexo më shumë

Liquid Kids

Frosch Liquid Kids, sapun i lëngshëm, pastron dhe mbron lëkurën e ndjeshme të fëmijëve, në sajë të formulës së saj [...]

Lexo më shumë